EN FI SE RU

Arktinen kylmyys, paahtava kuumuus ja trooppinen kosteus – Arctest parhaimmillaan

Pitkäaikaiseen ja luotettavaan käyttöön tarkoitetut tuotteet vaativat korkealaatuisen tuotekehityksen ja testauksen. Laadukkaat ja hyvin olosuhdetestaukseen suunnitellut, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt laitteet vähentävät riippuvuutta kenttäkokeista ja lyhentävät merkittävästi läpimenoaikaa tuotekehityksestä tuotteen lanseeraukseen.

Arctestin valmistamilla laitteilla asiakkaat voivat suorittaa kokeita lähes arktisissa olosuhteissa keskellä kesää ja vastaavasti paahtavassa kuumuudessa keskellä talvea. Ennen kaikkea asiakkaalle tarjoutuu mahdollisuuksia luotettavasti toistettavien kokeiden suorittamiseen. Arctest on niittänyt mainetta jo vuosikymmenien ajan laadukkaiden huippuluokan säätestikaappien ja säätestihuoneiden valmistajana. Asiakkaamme valitsevat yhä uudelleen Arctestin tuotteita olosuhdetestaukseen.

Olosuhdetestauslaitteilta vaaditaan paljon. Niiden on toimittava moitteettomasti ja häiriöttä pitkien testien ajan erittäin vaativissa olosuhteissa kuten kova pakkanen, erittäin kuumat sekä hyvin kosteat olosuhteet. Luotettava laite on myös taloudellinen käyttää ja pitkäikäinen sekä käyttäjä- ja huoltoystävällinen, unohtamatta erittäin korkean säätötarkkuuden ja olosuhteiden tasaisuuden.

Arctestin valmistamat ja maahantuomat laitteet täyttävät kaikki olosuhdetestauslaitteille asetetut vaatimukset. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka rakentuvat luottamukseen ja hyviin kokemuksiin toimittamistamme laitteista. Valmistuksemme perustana ovat huolellinen suunnittelu ja luotettavien komponenttien valinta, joita tukee korkealuokkainen huoltopalvelu. Näin varmistamme laitteiden pitkät elinkaaret.

Toiminta

Toimitamme sääkaappeja, säätestikammioita ja säähuoneita, joista suuri osa on räätälöityjä ratkaisuja asiakastarpeen mukaisesti.

- Säätestihuoneet ja säätestikammiot
- Säilyvyysseurantahuoneet
- Lämpökaapit
- Kasvatuskammiot
- Laboratorio- ja lääkepakastimet sekä jääkaapit
- Nestetyppisäiliöt ja pakastimet

Kaikkiin näihin käyttökohteisiin voimme rakentaa tuotteen asiakkaan toivomusten ja spesifikaatioiden mukaisesti. Arctest toimii joustavasti asiakkaiden ehdoilla.

Asiantunteva ja kokenut Huolto&Asennus-henkilöstömme varmistaa tuotteidemme hyvän, nopean ja asiantuntevan ylläpidon.

Lue lisää

Vienti

Arctest Oy panostaa yhä enemmän vientiin sekä olosuhdetestauksessa että kylmäsäilytyksen myynnissä. Vientiä pyritään ensisijaisesti harjoittamaan huolellisesti valittujen paikallisten kumppaneiden kanssa.

Etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita/jälleenmyyjiä sekä Euroopasta että Euroopan ulkopuolelta.

Lue lisää

Tuotemerkit

 

 

 

 

 

 


 

 

Ota yhteyttä
Arctest - Cooler than you think