EN FI SE RU

Räätälöidyt tuotteet

Olosuhdetestaukseen räätälöidyt tuotteet ovat Arctestin parasta osaamista.sääkaappi, säähuone, säätestikaappi, säätestihuone, säätestikammio

Asiakkaan tarpeiden mukaan olosuhdetestaukseen räätälöidyt laitteet vähentävät riippuvuutta kenttäkokeista ja lyhentävät merkittävästi läpimenoaikaa tuotekehityksestä tuotteen lanseeraukseen. Kun testilaitteisto on mitoitettu asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti, saadaan testeistä luotettavammat sekä nopeammat ja tämän lisäksi laitteet ovat toimiva osa käyttäjän omaa prosessia.

Kun olosuhdetestauskaappia tai olosuhdehuonetta räätälöidään, voi asiakas määritellä itse lämpötilat (kylmä/kuuma), kosteuden, ovien ja ikkunoiden koot/mallit/määrän, sääkaapin tai säähuoneen tarkat mitat, läpivientien sijainnit/koot/määrän, hyllyt jne. Laitteisiin voi myös lisätä esimerkiksi sadetuksen, UV-valot sekä tietenkin valita säätimen, joka palvelee asiakkaan omia tarpeita.

Valmistamillamme laitteilla asiakkaat voivat suorittaa kokeita lähes arktisissa olosuhteissa keskellä kesää, tai vastaavasti paahtavassa kuumuudessa keskellä talvea. Ennen kaikkea asiakkaalle tarjoutuu mahdollisuus luotettavasti toistettavien kokeiden suorittamiseen. Arctest on niittänyt mainetta ja vuosikymmenien ajan laadukkaiden huippuluokan säätestikaappien ja säätestihuoneiden valmistajana. Asiakkaamme valitsevat yhä uudelleen Arctestin tuotteita olosuhdetestaukseen.

Ota yhteyttä!

 

sääkaappi, säähuone, säätestikaappi, säätestihuone, säätestikammio sääkaappi, säähuone, säätestikaappi, säätestihuone, säätestikammio

sääkaappi, säähuone, säätestikaappi, säätestihuone, säätestikammio

Arctest - Cooler than you think