EN FI SE RU

Arc-Sääkaappi

Rakenne
ARC-sarjan sääkaapit ovat kokonaisuudessaan ruostumatonta terästä (AISI 304). Sisäsaumat hitsatut. Eristeenä CFC-vapaa polyuretaani ja vuorivilla. Ovessa kaksinkertaiset laajalle lämpötila-alueelle soveltuvat tiivisteet. Kaappien runkorakenne ei ruostu, lahoa ja se on helposti uudistettavissa käyttötarpeen muuttuessa.sääkaappi, säähuone, säätestikaappi, säätestihuone, säätestikammio

Ohjaus
Toteutus asiakkaan tarpeiden mukaan alkaen mikroprosessoripohjaisesta perussäätimestä tiedonkeruu- ja PC-sovelluksineen, päätyen laajimmillaan valvomo-ohjelmistoihin.

Lämpötila-alueet
Lämpötila-alueet valittavissa testinormien mukaan IEC, MIL jne.
Alalämpötilat +20ºC, -40ºC, -55ºC, -80ºC.
Ylälämpötilat +70ºC, +100ºC, +125ºC, +180ºC.
Anturina korkealuokkainen Pt100.

Kosteus
Kosteus on säädettävissä 10...98% lämpötila-alueella +20...90ºC. Kosteusanturina esim. Vaisala HMP 230 -sarja sisältäen myös lämpötila-anturin. Yhdistelmässä RS 232 -liitäntä tiedonkeruuta varten.

Varusteet
Säätestikaapeissa on normaalivarustuksena tarkkailuikkuna, Ø 50 mm:n läpivienti, hylly, työvalo, tarvittavat varolaitteet ja hälytykset. ARC-150...500 -sarjan sääkaapeissa lisäksi pyörät.

Lisävarusteina saatavissa
Erikokoisia läpivientejä, tehostettu jäähdytys LN2:n tai CO2:n avulla, UV-, IR-säteilytys, sadetus ym.

Investoi Arctestin sääkoestuslaitteisiin, niin saat luotettavat ja suorituskykyiset tuotteet, jotka toimivat taloudellisesti vuosikausia.

Arctest - luotettavaa suomalaista sääkoestustekniikkaa.

Ota yhteyttä!

Arctest - Cooler than you think