Teollisuusuunit


Etsitkö yrityksellesi räätälöityjä teollisuusuunia? Tarjoamme useita erimallisia teollisuusuuneja asiakkaan toiveiden mukaan. Palvelumme sisältävät myös ennaltaehkäisevää huoltoa koneille, jotta estetään mahdolliset tuotannon keskeytykset.


Kammiouunit


Kammiouunit ovat karkaisuun, esilämmitykseen ja lämpökäsittelyihin teollisuusuuneja. Nämä teollisuusuunit valmistetaan käyttökohteen mukaan. Lämpötilaa voidaan helposti säätää Eurotherm-säätimellä.


Kuljetinuunit


Kuljetinuunit on valmistettu kovettamiseen, pehmeäksi hehkutukseen ja myöstohehkutukseen. Uuni on valmistettu energiatehokkaasta terässeinärakenteesta.


Tunneliuuni


Tunneliuuni on teollisuusuuni, joka on suunniteltu kovettamiseen, kuivaamiseen, jauhemaalaukseen, muovin valmistukseen, kutistamiseen ja esilämmitykseen. Uuni on valmistettu erityisestä materiaalista käyttökohteen mukaan.


Vaunu-uuni


Vaunu-uuni on valmistettu kutistamista, esilämmitystä, kovetusta, pehmeäksi hehkutusta ja myöstöhehkutusta varten. Teollisuusuunissa on kaksi lämpöpuhallinta, jotka antavat hyvän ja tasaisen lämpötilan.


Kuivatusuunit


Kuivatusuunia käytetään kuivaamiseen, kovettamiseen, jauhemaalaukseen, kutistamiseen ja esilämmitykseen. Uunin materiaali valitaan uunin käyttötarkoituksen mukaan.
Laboratoriouunit.

Laboratoriouunit


Laboratoriouunia käytetään tekstiilien kuivaamiseen, kuivaamiseen, muovin tuotantoon, kovettamiseen ja esilämmitykseen. Uunin materiaali valitaan yksilöllisesti uunin käyttötarkoituksen mukaan.
Sähkölaite pyörillä
Sähköuuni on teollisuusuuni, jota käytetään elektrodien uudelleenkuivaukseen ja lämmön säilyttämiseen. Uunissa on irrotettavat hyllyt ja se voidaan varustaa myös pyörillä.

Kuvat
Haluatko kuulla lisää?
1
Oletko kiinnostunut Teollisuusuunit -ratkaisuista?
Ota yhteyttä