EN FI SE RU

Tuotteet

Pitkäaikaiseen ja luotettavaan käyttöön tarkoitetut tuotteet vaativat korkealaatuisen tuotekehityksen ja testauksen. Arctest on niittänyt mainetta ja vuosikymmenien ajan laadukkaiden huippuluokan säätestauskaappien valmistajana. Asiakkaamme valitsevat yhä uudelleen Arctestin tuotteita olosuhdetestaukseen.

Olosuhdetestauslaitteilta vaaditaan paljon. Niiden on toimittava pitkien testien ajan moitteettomasti ja ilman häiriöitä. Testit tehdään erittäin vaativissa olosuhteissa, kuten kovassa pakkasessa, kuumuudessa tai hyvin kosteissa olosuhteissa. Luotettava laite on myös taloudellinen, pitkäikäinen sekä käyttäjä- ja huoltoystävällinen, unohtamatta erittäin korkeaa säätötarkkuutta ja olosuhteiden tasaisuutta.

Toimitamme sääkaappeja, säätestikammioita ja säätestihuoneita, joista suuri osa on räätälöityjä ratkaisuja asiakastarpeen mukaisesti.

Muun muassa:

• Sääkoestushuoneet ja säätestikammiot
• Lämpökaapit
• Säilyvyysseurantatilat
• Kasvatuskammiot
• Laboratorio- ja lääkepakastimet

Voimme rakentaa kaikkiin em. käyttökohteisiin tuotteen asiakkaan toivomusten ja spesifikaatioiden mukaisesti. Arctest toimii joustavasti asiakkaiden ehdoilla. Asiantunteva ja kokenut huolto- ja asennushenkilöstömme varmistaa tuotteidemme hyvän, nopean ja asiantuntevan ylläpidon.

Ota yhteyttä!

Arctest - Cooler than you think