EN FI SE RU

Arktisk kyla, gassande hetta och tropisk fuktighet – Arctest i sitt esse

Produkter avsedda för långvarigt och säkert bruk kräver högklassig produktutveckling och testning. Installationer av högsta kvalitet, välplanerade för klimattestning och skräddarsydda enligt kundens behov, förkortar avsevärt tiden från produktens utveckling till dess lansering på marknaden.

Med hjälp av Arctests produkter kan ni utföra tester i arktiska förhållanden på sommaren eller i gassande hetta på vintern. Framför allt erbjuder vi möjlighet till tillförlitliga och upprepade tester.  Arctest har sedan i tiotals år gjort sig känt som tillverkare av kvalitativa klimattestskåp och -rum av högsta klass. Våra kunder väljer gång på gång Arctests produkter för klimattestning.

Det ställs stora krav på klimattestprodukter. De måste fungera klanderfritt och utan störningar under långvariga tester i synnerligen krävande förhållanden såsom sträng kyla, extrem hetta och hög fuktighet. Arctests produkter är tillförlitliga också rent ekonomiskt med lång livslängd samt mycket användar- och servicevänliga. Dessutom innebär de en hög/exakt reglerprecision och mycket jämna förhållanden vid tester.

Våra produkter, såväl de vi själva tillverkar som de vi importerar uppfyller alla de krav som ställs på klimattestanordningar. Vår verksamhet baserar sig på långvariga kundkontakter uppbyggda på förtroende och goda erfarenheter av våra produkter. Vi fokuserar på omsorgsfull planering och val av säkra komponenter, vilket understöds av en högklassig servicetjänst. På detta sätt säkerställer vi en lång livslängd för våra produkter och långa kundrelationer.

Verksamhet

Vi levererar klimattestskåp, -kammare och -rum vilka till största delen utgörs av lösningar skräddarsydda enligt kundens behov.

⁃ Klimattestrum och kammare
⁃ Hållbarhetskontrollrum
⁃ Värmeskåp
⁃ Odlingskammare och rum
⁃ Laboratorie- och medicinfrysboxar samt kylskåp

För alla dessa användningsområden kan vi tillverka produkter i enlighet med kundens önskemål och specifikationer. Arctest fungerar flexibelt på kundens villkor.

Vår kunniga och erfarna personal inom service och installation säkerställer våra produkters goda, snabba och sakkunniga underhåll.

Till våra kunder hör ledande företag och forskningsanstalter inom respektive bransch såsom Nokia, Vaisala, FOI, Danfoss, ABB, BAE Hägglunds och Försvarsmakten. Dessa och många fler har funnit att Arctest är en pålitlig samarbetspartner.

Läs mera

Varumärken

 

 

 

 

 

 

Tag kontakt
Arctest - Cooler than you think