Arctest Oy:llä on takanaan pitkä ja menestyksekäs historia.

Vuodesta 1986 lähtien Arctest Oy on ollut sääkoestuskaappien ja huoneiden, säilyvyysseurantahuoneiden sekä kasvien kasvatushuoneiden johtava valmistaja Suomen markkinoilla. Arctest tuo myös maahan Convironin kasvatuskammioita ja laboratoriolaitteita, Froilabon syväjääpakastimia sekä Statebournen nestetyppisäiliöitä.

Tänä päivänä Arctest Oy on johtava pohjoismainen sääkoestuskaappien valmistaja. Yrityksen perustivat vuonna 1986 Matti Litmanen ja Pentti Kouhio, mutta sen juuret alalta ovat yli 30 vuoden takaa. Alkuperäiset perustajat ovat vetäytyneet eläkkeelle ja yritystoiminta myytiin seuraavan sukupolven edustajille tammikuussa 2013. Uudet omistajat Johan Kinnula ja Lauri Forsström jatkavat yrityksen kehittämistä ja vahvistamista vaalien sitä osaamista, ammattitaitoa ja perinteitä, jotka ovat tuoneet Arctestille menestystä vuosien varrella.

Valmistuksemme perusteena ovat huolellinen suunnittelu ja luotettavien komponenttien valinta, joita tukee korkealuokkainen huoltopalvelu.

Asiakkaitamme ovat alansa johtavat yritykset ja tutkimuslaitokset, kuten NOKIA, Vaisala, VTT, SGS Fimko, ABB, Danfoss ja Puolustusvoimat. Nämä ja monet muut ovat todenneet Arctestin olevan luotettava yhteistyökumppani.

Vienti on maailmanlaajuista ja Euroopassa toimimme pääasiassa paikallisten kumppaneidemme kautta.

Sertifikaatit

Tuotannon kasvun kehityshanke 2021-2022

Haluatko kuulla lisää?
1
Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tarjoamistamme ratkaisuista tai yrityksestämme?
Ota yhteyttä